<body>

Khamis, 25 Julai 2013

♥ assalamualaikum :)



assalamualaikum semua, macam mana dengan puasa kamu semua tahun nieh ada tinggal tak :) kalau ada jangan lupa lepas habis puasa nanti ganti yeee ;) heheeh hope puasa kamu semua tahun nieh penuh dengan kesabaran. dah lama shery tak update dekat blog nieh disebabkan sebok study untuk nak berperang, bulan 12 nieh doa kan shery dapat result yang okay dalam SPM thun 2013 nieh yeee :) shery nak mintak maaf jika shery pernah terkasar kepada kamu semua sebelum ini, hope kamu dapat maaf kan kesilapan shery. :) TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ^_^ 

I AM GRUMPY.
5:56 PG

Isnin, 1 Julai 2013

♥ tuhan tolong jaga kan kami...



ya allah seandainya dia adalah jodohku, engkau mempermudahkan lah langkah kami sehingga ke akhir hayat , seandainya dia bukan jodoh yang terbaik untuk ku engkau pisahkan lah kami dengan cara yang bai, dan bukan dengan cara yang hina, diri ini sangat menyayangi si dia 

I AM GRUMPY.
8:39 PG

♥ teringin nak macam nieh


hello.. hello.. hello you all's, hanim nak tanya ko orang, agak agak koorang lah kan, ko orang nak tak hidup ko orang bahagia macam nieh?? mesti lah nak kan. hah!! kalau nak kamu semua jaga lah leklok hubungan ko orang semua jangan abaikan cinta kamu, sentiasa sabar melayan karenah si dia, tabah menghadapi ujian, alah biasa lah kan setiap cinta mesti ada pengorbanan, ketabahan,air mata, dan lain2 so hanim just doa kan hubungan kamu semua akan kekal :) amin

I AM GRUMPY.
4:45 PG

♥ cinta tiga segi



CINTA TIGA SEGI...... semua orang mesti taknak kan ada orang ke tiga dalam hidup. hanim pun same tak suka lah ada orang ke tiga dalam hidup, sedang kan kita sayang sangat dekat dia, tapi dia curang dengan kitew hurm kenapa perlu ada orang ketiga?? and disebabkan orang ketiga jugak lah hubungan kita tak kekal dengan si dia yang kita sayang, so kalau tak nak ada orang yang ketiga kita kenalah jaga hubungan kita dengan sebaik mungkin hanim akan doa kan yang hubungan ko orang akan kekal sampai bila bila :) take smile 

I AM GRUMPY.
4:36 PG

♥ jangan terlalu tamak



salam semua, bulan ramadhan dah nak dekat hanya beberapa hari saja lagi, so koroang semua dah stendbye belum untuk menyambut bulan ramadhan nieh ;) hanim just nak ingat kan bila berpuasa atau bersahur makan biar lah makan, makanan yang berkhasiat yew :) jangan terlalu tamak, allah paling tak suka orang yang tamak, kerana tamak itu kan amalan syaitan so pape pown selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak ;) cyunk korang assalamualaikum 

I AM GRUMPY.
4:12 PG

♥ berdoa lah wahai manusia



ya allah sekiranya kaum kamu telah membuat kamu marah ampunkan lah kami semua, letakkan lah kami ke dalam syurga mu dengan iman, ampunkan lah segala dosa dosa mereka kami semua hanya manusia yang ingin mencari kebahagiaan dalam hidup di dunia dan di akhirat, sekiranya hamba mu ini telah banyak membuat kesalahan kami mohon keampunan kepada mu :'(

I AM GRUMPY.
3:51 PG

♥ ingat tuh,



wahai manusia ingatlah kamu, sehebat mana pun kamu didunia ini   kamu akan meringkut ke tempat ini, sejaguh mana kamu membuli orang yang lemah sehebat mana kamu merompak harta mereka, kamu tidak dapat lepas dari tempat ini  allah itu maha berkuasa tiada sesiapa pun yang dapat menyemai kuasanya :)

I AM GRUMPY.
3:45 PG


♥ theGrumpyToast ;



      theGrumpyToast is very grumpy. Beware, this toast bites.

      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:

♥ TagBoard



    The toast said TAG. NOT spam.

♥ Thank you

♥ Past rawr-ing