<body>

Isnin, 1 Julai 2013

♥ cinta tiga segi



CINTA TIGA SEGI...... semua orang mesti taknak kan ada orang ke tiga dalam hidup. hanim pun same tak suka lah ada orang ke tiga dalam hidup, sedang kan kita sayang sangat dekat dia, tapi dia curang dengan kitew hurm kenapa perlu ada orang ketiga?? and disebabkan orang ketiga jugak lah hubungan kita tak kekal dengan si dia yang kita sayang, so kalau tak nak ada orang yang ketiga kita kenalah jaga hubungan kita dengan sebaik mungkin hanim akan doa kan yang hubungan ko orang akan kekal sampai bila bila :) take smile 

I AM GRUMPY.
4:36 PG


♥ theGrumpyToast ;



      theGrumpyToast is very grumpy. Beware, this toast bites.

      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:
      INFO (:

♥ TagBoard



    The toast said TAG. NOT spam.

♥ Thank you

♥ Past rawr-ing